Kinderkleding van Ninni Vi

Een vriendin van mij heeft twee kinderen, echte leuke peuters die snel groeien en ontzettend bijdehand zijn. Ze is er godsgoed voor maar is helaas een alleenstaande moeder die het echt soms niet breed heeft. Voor een paar dagen geleden wilde ze kinderkleding gaan kopen en vroeg me of ik dat samen met haar wilde doen. Leuk dacht ik, tuurlijk doe ik dat, ik vind het zelf namelijk heel leuk om te doen voor mijn kinderen dus kon ik misschien ook wel wat vinden voor de mijnen. Toen ik bij haar aanbelde en vroeg of de koffie al klaar was zag ik haar met tranen in de ogen en een envelop in haar hand aan de tafel zitten. Ik vroeg haar wat er aan de hand was waarop ze alleen maar met haar hoofd schudde. Ik kan me wel voor mijn kop slaan zei ze en liet me de envelop zien. Een boete aanslag omdat ze vergeten was de belasting te betalen. Van dat kleren kopen komt nu ook niet veel want ik moet dit eerst betalen zei ze met een droevige stem.

Kom op meid zo erg is het nou ook weer niet zei ik, laten we even een kijkje gaan nemen op het internet wat er op de markt is. Na een poosje op het internet gesurft te hebben was het de kinderkleding van Ninni vi die ons het meest aansprak. Leuke trendy outfits in fantastische kleuren waren naar onze smaak de echte toppers voor het aankomende seizoen. Toch zag ik haar met een sombere blik naar het scherm kijken en ik wist dat ze het geld niet had om nu voor haar kinderen kleren te kopen. Ik vroeg haar wat ze het leukste had gevonden voor de peuters waarop ze me enkele kledingstukken aanwees. We dronken onze koffie op en ik vertrok naar huis. Eenmaal thuis ging ik aan de computer zitten en bestelde alles wat ze aangewezen had bij kinderkleding van Ninni vi plus ook wat dingen voor mijn kinderen. De volgende dag kwam het bij haar aan en belde ze me met een brok in de keel op om mij te bedanken. Graag gedaan was mijn antwoord je bent immers mijn beste vriendin en als jij gelukkig bent dan ben ik dat ook!