Volkswagen leasen

Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat het veel belangrijker was om ander mensen gelukkig te maken en niet eerst aan jezelf te denken. Deze grote fout heb ik jarenlang begaan totdat ik erachter kwam dat de meeste mensen zich daar niet eens druk over maken en nog veel minder bezig zijn met de gevoelens van anderen.

Zo zag ik vaak dat wanneer ik iemand een handje had geholpen vaak er niet eens een dank je wel ervoor terug kreeg wat op zijn beurt met zich meebracht dat ik daar soms echt een rotgevoel van kreeg. Dit was niet bepaald dat ik perse erkend wilde worden voor de dingen die ik deed maar dat ik het gevoel kreeg het juist niet goed gedaan te hebben en dus nog meer wilde doen. Hier ben ik dus mee gestopt omdat het niet haalbaar meer was en het me duidelijk werd dat je mensen vaak niet tevreden kunt maken.

Na een lang gevecht met mezelf en een poos flink in de knoop te hebben gezeten zette ik er eindelijk een punt achter en begon een beetje meer aan mezelf te denken. Het klinkt misschien wat egoïstisch maar na van alles en nog wat beleefd te hebben kwam ik tot de conclusie dat het ook heel belangrijk is om goed voor jezelf te zijn.

Daar ik afstand had gedaan van veel dingen in mijn leven besloot ik eindelijk eens iets voor mezelf te gaan doen en omdat ik altijd een liefhebber van Volkswagen ben geweest maar er nooit een heb gehad wilde ik deze aan mezelf cadeau doen.

Volkswagen kopen of leasen?

Veel geld heb ik niet grotendeels omdat het voor mij niet belangrijk was dus een Volkswagen kopen zat er (nog)niet in en ben ik voor een Volkswagen lease gegaan. Na de beste optie hiervoor te hebben gezocht gaf ik mezelf een private Volkswagen lease cadeau en rijd ik nu een leuke Golf rond tegen een klein maandelijks bedrag. Het geeft me een fantastisch gevoel iets voor mezelf te hebben gedaan en meer van mezelf te houden. Dit soort dingen ga ik dus vaker doen ook al zal ik zeker zo nu en dan ook wel mensen blijven helpen.